Sådan kan E-bogen læses

Sådan kan E-bogen læses

På computer

Inden man overhovedet starter, skal man installere den gratis Adobe Acrobat-reader på sin computer, som kan læse pdf-filer, som E-bogen er lavet i. Adobe Acrobat kan hentes her til download.
Når man har modtaget den bestilte e-bog via sin mailboks/indbakke på ens computer, dobbeltklikker man  eller højreklikker med musen på e-bogen, som åbner sig som en pdf-fil.

Når E-bogen er åbnet, kan man som en begyndelse gemme den på ens computer. Tryk på “Filer” i Acrobat Reader og vælg “Gem som” og “Vælg  en anden mappe”, vælg derefter “Ny Mappe”, døb mappen med et navn, så man kan finde den igen, og gem E-bogen her. Herefter kan E-bogen læses som en pdf-fil fra denne position.

På Ipad

Når man har modtaget den bestilte e-bog via sin mailboks/indbakke på computeren, skal den flyttes over på ens Ipad. Det kan foregå på flere måder, men en af måderne er at installere det gratis program “Dropbox” både på ens computer og på ens Ipad. Dropbox kan installeres på ens computer herfra .
På ens Ipad skal “Dropbox” hentes i Appstore og herfra installeres på ens Ipad. Opret en dropboxkonto på computeren og husk brugernavn og adgangskode.

Når ovenstående er sket, skal man på ens computer kopiere filen med E-bogen fra mappen, hvor den er placeret, over i Dropbox-mappen. der nu er oprettet og ligger sammen med alle de andre mapper på computeren. Herefter vil E-bogen automatisk også bliver oprettet i Dropboxkontoen på Ipad, hvorfra den med et klik kan læses via Acrobat Reader, som også, hvis ikke det er sket, skal installeres på Ipad. Acrobat Reader skal hentes i Appstore og den er gratis.

Har man ens mailkonto på Ipad, fungerer det som beskrevet under computeren.