Vad-slægten fra Vostrup i Lønborg sogn (6 generationer) – 188 sider

Published Date: 19. maj 2017

Available in

Ebog som PDF

145 Kr.

A4
Dansk
978-87-92755-27-8

Description

Bestillingsskema til E-bogen kan findes her


I denne E-bog har jeg samlet efterkommere til fæstebonden Hans Vad, der er født omkring 1710 og døde før 1772. Hans hustru hed Kirsten. Ægteparret boede i Vostrup i Lønborg sogn. Der kendes to sønner, Jeppe, der blev gift med en datter af præsten Poul Andersen Rich, og Jørgen, der blev gårdmand, lægdsmand og sognefoged i Uldbæk i Lyne sogn.

Det har ikke været muligt trods det specielle efternavn Vad at finde spor af Hans Vads aner, især pga. at kirkebogen for Lønborg sogn først påbegyndes 1815. Hans Vad var fæster under herregården Lønborggård.

Hver eneste generations efterkommere er forsøgt beskrevet gennem de arkivalier, der er til rådighed, herunder kirkebøger, folketællinger, skifter (boopgørelser ved død) og skøde- og panteprotokoller. Der er personindeks og stedregister i E-bogen. Fra hver person kan man følge anerækken tilbage til den ældste ane.


Oversigt over efterkommere og deres ægtefæller efter fødeår                    Oversigt efter fødesteder for efterkommere og deres ægtefæller


Man kan spørge ind til de enkelte E-bøger og personerne i dem ved at anvende Kontaktformularen.

Reviews

Visited 1748 times , 1 Visits today