View Gallery

Slægten fra Vindinggaard i Askov i Malt sogn (7 generationer) – 80 sider

Published Date: 19. maj 2017

Available in

Ebog som PDF

95 Kr.

A4
Dansk
978-87-92755-26-1

Description

Bestillingsskema til E-bogen kan findes her


I denne E-bog har jeg samlet efterkommere til fæstebonden Niels Jensen, der er født omkring 1690. Han var fæster på den gård i Askov by, der havde nr. 8. Gården var en tvillinggård til nr. 9. Senere blev nr. 9 lagt sammen med nr. 7, der fik navnet Askovgård.

Gård nr. 8 i Askov blev ved udskiftningen til Vindinggård ved Kongeåen. Her har Niels Jensens efterkommere boet langt op i tiden og også da gården blev delt i Store Vindinggård og Lille Vindinggård. På gårdens område blev i 1987 Malt-runestenen fundet og opgravet. Stenen står i dag på museet på Sønderskov.

Hver eneste generations efterkommere er forsøgt beskrevet gennem de arkivalier, der er til rådighed, herunder kirkebøger, folketællinger, skifter (boopgørelser ved død) og skøde- og panteprotokoller. Der er personindeks og stedregister i E-bogen. Fra hver person kan man følge anerækken tilbage til den ældste ane.


Efterkommere og deres ægtefæller til Niels Jensen efter fødeår          Efterkommere og deres ægtefæller til Niels Jensen efter fødested


Man kan spørge ind til de enkelte E-bøger og personerne i dem ved at anvende Kontaktformularen.

Reviews

Visited 2284 times , 1 Visits today