Slægten fra Lukas Grue i Vejen sogn (7 generationer) – 861 sider

Published Date: 9. februar 2013

Available in

E-bog som PDF

415 Kr.

783 sider i A4
Dansk
978-87-92755-07-0

Description

Bestillingsskema til E-bogen kan findes her


E-bogen beskriver i 7 generationer efterkommere til fæstebonden Lars Iversen (1692-1748) på Lukas Grue (i dag kaldet Gruegård) i Vejen sogn, beliggende Knagmøllevej 1, 6600 Vejen. Han og hans efterslægt boede i de første mange generationer på Lukas Grue.
Hver eneste generations efterkommere er forsøgt beskrevet gennem de arkivalier, der er til rådighed, herunder kirkebøger, folketællinger, skifter (boopgørelser ved død) og skøde- og panteprotokoller. Efterkommerne boede i det 17. århundrede hovedsagelig i Vejen og Brørup sogne. I dette århundrede bor efterslægten i hele Danmark og i udlandet. Udvandrere til USA og deres efterkommere er fundet med en vis succes. Der er personindeks og stedregister i E-bogen. Fra hver person kan følges anerækken tilbage.


Oversigt over fødeår for efterkommere og deres ægtefæller               Oversigt over fødesteder for efterkommere og deres ægtefæller


Man kan spørge ind til de enkelte E-bøger og personerne i dem ved at anvende Kontaktformularen.

Bemærk, at denne E-bog indgår i E-bogen “Slægten fra Hedvigsminde i Gammelby i Læborg sogn”, der så omfatter en generation mere bagud. E-bogen er prissat derefter.

Reviews

Visited 3632 times , 1 Visits today