Slægten fra Lukas Grue i Vejen sogn (7 generationer) – 783 sider

Published Date: 9. februar 2013

Available in

E-bog som PDF

480 Kr.

783 sider i A4
Dansk
978-87-92755-07-0

Description

Bestillingsskema til E-bogen kan findes her


E-bogen beskriver i 7 generationer efterkommere til fæstebonden Lars Iversen (1692-1748) på Lukas Grue (i dag kaldet Gruegård) i Vejen sogn, beliggende Knagmøllevej 1, 6600 Vejen. Han og hans efterslægt boede i de første mange generationer på Lukas Grue.
Hver eneste generations efterkommere er forsøgt beskrevet gennem de arkivalier, der er til rådighed, herunder kirkebøger, folketællinger, skifter (boopgørelser ved død) og skøde- og panteprotokoller. Efterkommerne boede i det 17. århundrede hovedsagelig i Vejen og Brørup sogne. I dette århundrede bor efterslægten i hele Danmark og i udlandet. Udvandrere til USA og deres efterkommere er fundet med en vis succes. Der er personindeks og stedregister i E-bogen. Fra hver person kan følges anerækken tilbage.


Se også efterkommere på My Heritage.


Oversigt over fødeår for efterkommere og deres ægtefæller               Oversigt over fødesteder for efterkommere og deres ægtefæller


Man kan spørge ind til de enkelte E-bøger og personerne i dem ved at anvende Kontaktformularen.

Bemærk, at denne E-bog indgår i E-bogen “Slægten fra Hedvigsminde i Gammelby i Læborg sogn”, der så omfatter en generation mere bagud. E-bogen er prissat derefter.

Reviews

Visited 2272 times , 1 Visits today